Kaj je Goodbyejar?

GoodbyeJar je pripomoček in vodena podpora poslavljanja od notranjih omejitev, ki jih učinkovito premagamo skozi preprost proces poslavljanja.
želim se posloviti od...

Kakšne notranje omejitve lahko premagamo?

Z GoodbyeJar pripomočkom se lahko poslovimo od česarkoli. Vse od negativnih navad, ki jih samostojno ne uspemo premagati, do strahov, življenjskih situacij in oseb.

Omejitve

Neizpolnjene sanje in pričakovanja. Poslovi se od omejitev, ki ti preprečujejo napredek. Hitro in učinkovito. 

Škodljive navade

Nekaterih navad se ne moremo rešiti, preprosto nimamo dovolj moči za to. Poslovi se od škodljivih navad.

Odvisnosti

Odvisnosti je danes na pretek. Če te omejujejo je čas, da se posloviš od njih in odpreš vrata novim doživljajem.

Strahovi

Strah pred nastopanjem, strah pred zaprtimi prostori, strah pred osebami, strah pred živalmi, strah je strah. Poslovi se in pozdravi pogum.

Občutki nemoči

Ne zmoreš doseči cilja, ne zmoreš vztrajati, ne moreš doseči vrha? Poslovi se od nemoči in odprti vrata moči volje. 

Kako je nastala GoodbyeJar metoda?

GoodbyeJar metoda je nastala na podlagi preučevanja tehnik in principov meditacije ter ritualov nevropsihološkega preoblikovanja vzorcev razmišljanja iz različnih vzhodnih kultur. Tovrstne tehnike so že stoletja učinkovite vendar so dosegljive in razumljive le ožjemu krogu uporabnikov ter imajo običajno specifičen in kulturno obarvan kontekst. GoodbyeJar rešuje ta izziv z enostavno tehniko kognitivnega treninga in jasno razloženim nevroznanstvenim procesom spreminjanja navad.

Učinkovito poslavljanje od negativnih navad

V življenju se neprestano trudimo izboljšati svoje počutje in delovanje. Običajno v nas potekajo bitke na področju navad, ki jih ne zmoremo prekiniti, ali negativnih čustev oziroma situacij, ki nas omejujejo (npr. strah pred nastopanjem, pomanjkanje samozavesti, pomanjkanje moči za soočanje s čim, lenobnost, itd.).

Pri premagovanju izzivov smo pogosto bolj ali manj neuspešni, saj nimamo moči in orodij za pravilno soočanje z njimi. GoodbyeJar nas opolnomoči s sledljivim in enostavnim procesom, ki traja od 6 tednov do 3 mesece. Skozi proces pridobimo orodja in sposobnost spreminjanja delovanja lastnih možganov na varen način. Za uspešno in učinkovito spreminjanje navad je predpogoj zgolj želja po spremembi ter moč izvajanja GoodbyeJar tehnike do konca želenega obdobja.
Vse pravice pridržane © 2024 goodbyjar
Vaša košarica

V košarici ni izdelkov.

cross
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram